WTB- installaties

PENDIK, uw totaalinstallateur

WTB- installaties 

Ons aandeel in installatiewerkzaamheden bij renovatie en nieuwbouw van grote en kleine projecten is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Steeds meer projectontwikkelaars betrekken PenDik als totaalinstallateur bij hun renovatie- of nieuwbouwproject. Wij nemen alle zorg uit handen op het gebied van gasobjecten, waterinstallaties, rioleringen, dakbedekking en sanitaire voorzieningen. Met scherpe eenheids- of projecttarieven, een gedegen planning en echte vakmensen hebben wij de afgelopen jaren vele woonhuizen, appartementencomplexen en zelfs monumentale panden voorzien van alle denkbare installaties en aansluitingen.

 

U kunt bij ons terecht voor:

  • Loodgieterswerk
  • Cv- installaties
  • Ventilatiesystemen
  • Gebouwbeheersing en regeltechniek
  • Duurzame energiebronnen
  • Installatie- en woningaanpassingen
  • Dak- en zinkwerk

 

 

Bij Renovatie

Bij de renovatie van woningcomplexen, gebouwen en bedrijfsunits is PenDik de totaalinstallateur bij uitstek. De vakbekwame installatiemonteurs van PenDik kunnen dit gestructureerd, unit voor unit, snel en efficiënt voor u verzorgen. Wij verzorgen bij renovatiewerkzaamheden niet enkel de traditionele installaties, maar adviseren we u ook graag over de mogelijkheden van inzet van bijvoorbeeld energiezuinige (cv-) installaties en duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en warmtepompen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van renovatie? Bel ons op (088) 506 24 10 of neem per email contact met ons op.

 

 

Bij Nieuwbouw

PenDik heeft jarenlange ervaring in installatietechniek bij nieuwbouwprojecten. Van een enkele woning tot aan grotere woningbouwprojecten kunnen wij de complete installatie voor onze rekening nemen. Van elektrotechniek tot cv- installaties, en van gasobjecten tot duurzame energie- oplossingen. Ook bij het optimaliseren van de werk- of leefomgeving kunnen wij u adviseren: denk hierbij aan ventilatie- en luchtbehandelingssystemen, zonnepanelen en –boilers en warmtepompen.

In opdracht van verschillende woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars hebben we de afgelopen jaren voor de meest uiteenlopende woonhuizen, kantoren en appartementencomplexen de installatietechniek verzorgd. De vakmensen van PenDik beschikken over de kennis en ervaring om alle installatiewerkzaamheden van een nieuwbouwproject snel en efficiënt uit te voeren: nooit meer wachten op een elektricien voordat de loodgieter aan de slag kan. U brengt alle installatiewerkzaamheden gewoon onder bij één specialist die de eindverantwoordelijkheid draagt. En daarvoor hoeft u maar één naam te onthouden: PenDik.

Benieuwd wat PenDik voor u kan betekenen? Wij adviseren graag over de (duurzame) mogelijkheden en de te realiseren besparingen. Neem vandaag nog contact met ons op!