CV-installaties

PENDIK, uw totaalinstallateur

CV- installaties

Woningcorporaties en vastgoedbeheerders zijn steeds meer genoodzaakt te letten op het beter beheersen van hun onderhouds- en vervangingskosten. Zo kan PenDik als totaalinstallateur, met haar jarenlange ervaring in onderhoud in opdracht van vastgoedbeheerders en corporaties, u integraal adviseren in de voordeligste onderhoudsstrategie en samen met u besparingen realiseren op de kosten van onderhoud, vervanging van cv-installaties en het aantal storingen aanzienlijk beperken.

 

VR-toestellen

Bij diverse woningen staat er nog een moederhaard of gashaard en hangt er vaak een boiler of geiser. Om ook energie te besparen bieden wij vaak een nieuwe cv-installatie aan met één HR-combiketel in plaats van de twee open toestellen. Deze worden dan verwijderd en daar komt de HR-combiketel voor terug. Inclusief het aanpassen van de installatie tot zelfs het helemaal vernieuwen van de installatie. Het voordeel is dat de bewoner energie gaat besparen en dat vaak de woningstichting huursverhoging kan toepassen.

 

Woningcorporaties

PenDik is als ervaren totaalinstallateur de uitgelezen partner voor woningcorporaties wanneer het aankomt op mutatieonderhoud en het vervangen en onderhouden van cv-ketels en ketelhuizen. Wij adviseren dagelijks diverse woningcorporaties en vastgoedbeheerders bij hun onderhoudsstrategie en geven proactief advies over het behalen van maximale efficiëntie. Wij houden scherp in de gaten welke ketels en locaties het meeste onderhoud vereisen en zorgen bij de vervanging dat deze ketels, die de meeste kosten met zich meebrengen vanwege onderhoud, het eerst worden vervangen. Dit boven de traditionele werkwijze waarbij de ketels worden vervangen op volgorde van plaatsingsjaar. Hierdoor neemt het aantal storingen af en brengt dit minder kosten met zich mee. Door deze combinatie van data, kennis en kunde kunnen wij u ondersteunen in de meest voordelige vervangingsaanpak.

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken? Bel 0318- 520 426 of neem per email contact met ons op.

 

Wilt u meer weten over PenDik?

Referenties