Service en onderhoud

PENDIK, uw totaalinstallateur

Service en Onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in het gericht oplossen van storingen, ad-hoc werkzaamheden, mutatieonderhoud en gepland onderhoud aan bijvoorbeeld cv-ketels, gasinstallaties, warmtepompen, ketelhuizen, ventilatiesystemen, rioleringen, dak- en zinkwerk, elektra en sanitair. Met onze jarenlange ervaring in installatietechniek kunnen wij met recht zeggen dat wij dé totaalinstallateur zijn.

Meer informatie

Service en onderhoud

In 2011 heeft PenDik haar werkgebied volledig verlegd naar Service en Onderhoud. Contacten zijn gelegd met vastgoedbeheerders en woningcorporaties en dit heeft geresulteerd in vele service- en onderhoudscontracten. Ook renovatiewerkzaamheden, nieuwbouwprojecten en utiliteitsbouw vallen hieronder. Onze monteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Wij zijn gespecialiseerd in het gericht oplossen van storingen, ad-hoc werkzaamheden, mutatieonderhoud en gepland onderhoud aan bijvoorbeeld cv-ketels, gasinstallaties, warmtepompen, ketelhuizen, ventilatiesystemen, rioleringen, dak- en zinkwerk, elektra en sanitair. Met onze jarenlang ervaring in installatietechniek voor grote woningcorporaties, vastgoedbeheerders, retail- organisaties en ketens kunnen wij met recht zeggen dat wij dé totaalinstallateur zijn.

 

Kwaliteitsborging

PenDik streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit. Zo werken wij enkel met hoogwaardige materialen en zijn onze monteurs op de hoogte van de nieuwste technieken. Wij voeren zelf steekproefsgewijs controles uit of service en onderhoud goed worden uitgevoerd. Zo weten wij altijd precies hoe er gewerkt wordt, en hoe onze opdrachtgevers dit ervaren. Met deze kennis kunnen wij onze kwaliteit constant en zo hoog mogelijk houden.

Bij PenDik kunt u o.a. terecht voor:

 

Mutatieonderhoud

PenDik voert al jaren service en onderhoud uit voor diverse corporaties en vastgoedbeheerders. Wij zijn gespecialiseerd in mutatieonderhoud en onderhouden dagelijks woningen op het gebied van loodgieterswerk, sanitair, installatietechniek, elektra en dakwerken. 

 

Lees meer over mutatieonderhoud

 

Cv- installaties

PenDik kan u als totaalinstallateur, met haar jarenlange ervaring in service en onderhoud in opdracht van vastgoedbeheerders en corporaties, integraal adviseren bij uw onderhoudsstrategie en samen met u besparingen realiseren op de kosten van onderhoud, vervanging van cv-installaties en het aantal storingen aanzienlijk beperken.

 

Lees meer over cv-installaties

 

Ketelhuizen

PenDik is als ervaren totaalinstallateur thuis in het installeren, inrichten en onderhouden van collectieve verwarmingsinstallaties. Wij hebben vele ketelhuizen in beheer voor tehuizen, retail, winkelcentra, appartementencomplexen en kantoorgebouwen.

 

Lees meer over ketelhuizen

 

Lease

Wij bieden de mogelijkheid kwalitatief hoogwaardige HR cv-ketels te leasen tegen zeer scherpe tarieven, ook in grotere aantallen. Zo heeft u direct de beschikking over een reeks nieuwe ketels, inclusief installatie, service en onderhoud, maar zonder de hoge investering.

 

Meer over cv-ketels leasen