Storing melden

Direct online uw storing doorgeven

Storing melden

Heeft u een storing aan uw cv-ketel? Dan kunt u dag en nacht bellen met de PenDik storingsdienst: 0318- 520 426. Ook als u geen onderhoudsabonnement heeft bij PenDik verhelpen wij uw storing graag. Onze storingsmonteur is gegarandeerd binnen 24 uur bij u.

U kunt uw storing ook online melden via onderstaande link; wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Online storing melden

De PenDik storingsdienst:

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Binnen 24 uur geholpen
  • Ook zonder onderhoudsabonnement
  • Gecertificeerde storingsmonteurs
  • Landelijke dekking

 

TIP: Noteer altijd eerst de storingscode van uw cv-ketel! Druk daarna op de reset-knop van uw ketel of haal gedurende 1 minuut de stekker uit het stopcontact. Geen resultaat? Bel dan direct onze storingsdienst.

 

Vaker een storing aan uw cv-ketel?

Heeft u een verouderde cv-ketel die regelmatig een storing heeft? Dan kan het al snel voordeliger zijn om deze te vervangen. Een cv-ketel gaat afhankelijk van de kwaliteit gemiddeld zo'n 10 tot 15 jaar mee. En hoe ouder de cv-ketel, hoe meer kans op storingen. Naast de kosten die u dan maakt voor reparatie en vervanging van onderdelen, moet u ook rekening houden met de hogere energiekosten door het hogere gasverbruik van een oude cv-ketel. In plaats van de cv-ketel storing te verhelpen, is het al snel voordeliger om een nieuwe HR cv-ketel te kopen, te huren of te leasen. Wij adviseren u graag,