Service en onderhoud

PENDIK, uw totaalinstallateur

Service en Onderhoud

De grote kracht van PenDik is het uitvoeren van service en onderhoud. Onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in het oplossen van storingen en het uitvoeren van gepland onderhoud of ad-hoc werkzaamheden aan uw cv-ketel of water- en gasinstallaties. Onze betrouwbare en vakkundige monteurs zijn in staat snel en adequaat een probleem aan uw installatie of ketel te lokaliseren en te verhelpen. Dit kan een lekkage zijn, een probleem in de zekeringenkast of een cv-ketel die dienst weigert of een storing geeft.

 

Waarom PenDik?

  • Gecertificeerde monteurs
  • Landelijke dekking
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Snelle en adequate afhandeling

 

Storingen

U kunt bij storingen dag en nacht bij ons terecht, ook zonder onderhoudsabonnement. Een van onze storingsmonteurs is gegarandeerd binnen 24 uur bij u en verhelpt indien mogelijk uw storing snel en vakkundig. Bel onze storingsdienst op 0318- 520 426 of meld uw storing direct online.

 

Onderhoud

Een storing is altijd vervelend, daarom is ook in de installatietechniek preventief onderhoud belangrijk. Hiermee voorkomt u niet alleen de kans op storingen, ook vergroot u de veiligheid en levensduur van uw ketel. U kunt bij ons terecht voor service en onderhoud aan CV ketels, water- en gasinstallaties, warmtepompen, elektra en ventilatiesystemen. Na afloop van het onderhoudsbezoek bent u weer verzekerd van een veilige en goed functionerende installatie. Bel 0318- 520 426 voor meer informatie of een afspraak.

 

Onderhoudsabonnement

Voorkomen is beter dan genezen. En in het geval van uw installatie ook veel voordeliger. Bij PenDik kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf en installatie van een nieuwe cv-ketel, maar ook voor preventief onderhoud aan uw nieuwe of bestaande ketel. Met een voordelig onderhoudsabonnement voeren wij periodiek service en  onderhoud uit aan uw ketel en bent u verzekerd van een installatie in optimale conditie.

U kunt een vrijblijvend onderhoudscontract aanvragen via offerte@pendik.nl