Nieuwe CV-ketel

PENDIK, uw totaalinstallateur

Nieuwe cv-ketel

Een nieuwe cv-ketel aanschaffen is vaak een investering die u zo lang mogelijk uit wilt stellen; met alle gevolgen van dien. Hoewel een kwaliteitsketel zeker 10 tot 15 jaar meegaat, worden ketels naar mate ze ouder worden gevoeliger voor storingen. En storingen zijn niet alleen vervelend, ze brengen ook hoge kosten met zich mee. Door de technologische ontwikkelingen zijn cv-ketels de afgelopen jaren steeds energiezuiniger geworden waardoor het regelmatig al sneller loont om uw ketel te vervangen, vanwege de lagere stookkosten.

PenDik levert en plaatst alle soorten ketels en is officieel dealer van Vaillant en AWB: kwalitatief hoogwaardige ketels met een laag energieverbruik en gegarandeerd lange levensduur. Onze gecertificeerde installateurs zijn volledig op de hoogte van de modellen en merken die vandaag de dag beschikbaar zijn en adviseren u graag vrijblijvend.

Het plaatsen van een nieuwe cv-ketel kunnen wij binnen 24 uur zonder overlast voor u verzorgen. En in combinatie met een onderhoudsabonnement bent u de komende jaren verzekert van een moderne, zuinige en goed onderhouden ketel. Inclusief de onmiskenbare PenDik service.

Bekijk ook de mogelijkheden van een nieuwe cv-ketel leasen tegen zeer voordelige tarieven:

 

Lees meer over cv- lease

 

Slimme thermostaat

Indien gewenst kunnen wij naast een nieuwe cv-ketel ook direct voor u een slimme thermostaat installeren. Met een goede kamerthermostaat valt veel geld te besparen: u kunt immers niet meer vergeten uw thermostaat uit te zetten als u weggaat, of flink te moeten stoken als u in een koud huis thuiskomt. Met een slimme thermostaat die zelf detecteert of u thuis bent kunt u tot wel 25% besparen op uw stookkosten! Deze thermostaat schakelt zelf naar een lagere temperatuur wanneer deze detecteert dat er niemand meer thuis is, en is slim genoeg om niet te reageren op huisdieren. Dit maakt de slimme thermostaat tot de ideale aanvulling op uw HR cv-ketel.

U kunt de slimme thermostaat bij PenDik bestellen, ook zonder aanschaf van een nieuwe cv-ketel. De thermostaat is leverbaar in zowel zwart als wit. Onze installateurs komen de slimme thermostaat graag bij u installeren. Bel 0318- 520 426 voor meer informatie.