Gas en water

PENDIK, uw totaalinstallateur

Gas

Er zijn zaken waar u geen risico’s mee wilt nemen: zoals op het gebied van de gasvoorziening in huis. Het is niet alleen wettelijk verplicht (ook door verzekeraars!) maar vooral verstandig om alle werkzaamheden met en rondom gasleidingen en gasinstallaties te laten uitvoeren door een specialist. PenDik is erkend gastechnisch installateur en u kunt er zeker van zijn dat uw gasleiding of –installatie snel, professioneel en volgens de regels wordt aangelegd of aangepast. Zo zullen wij na afloop altijd de leidingen afpersen, om te bevestigen dat zich nergens een lek bevindt. En dat is wel zo’n veilig gevoel!

Zowel het aanleggen als aanpassen, omleggen en onderhouden van leidingen kunt u aan de vakmensen van PenDik overlaten. Of het nu gaat om het plaatsen van een tussenmeter, de binnenleiding tussen gasmeter en een fornuis of kachel, of om een buitenleiding over uw erf naar het buitenverblijf; wij verzorgen een veilig leidingnetwerk op maat voor u. Ook voor het onderhouden of keuren van uw gasinstallatie op gasdichtheid bent u bij PenDik aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Water

Voor uw watervoorzieningen doet u uiteraard ook beroep op de vakman. Wij werken met kunststofleidingen om kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen. Of het nu gaat om warm of koud water, een defecte (buiten)kraan of een complete badkamer met douche- installatie: wij nemen de zorg voor u uit handen. En natuurlijk werken wij enkel met kwalitatief hoogwaardige materialen en technieken waardoor u verzekerd bent van een robuuste watervoorziening waar u nog jaren plezier van heeft!

 

Riolering

Naast gas- en waterleidingwerken is PenDik gespecialiseerd in het aanleggen, reinigen en vernieuwen van rioleringen. Onze vakmensen inventariseren graag uw situatie om u snel en vakkundig een hoogwaardige oplossing te bieden. Met hun jarenlange ervaring in het plaatsen, inmeten en vervangen van rioleringsstelsels zorgen zij bij elke klus voor een passend eindresultaat.

Ook als uw riolering verstopt is kunt u terecht bij PenDik. Voor elke verstopping vinden wij een oplossing. Door gebruik te maken van de laatste technieken kunnen wij verstoppingen snel en nauwkeurig lokaliseren en er gericht op te handelen. Zo kunnen wij u snelle service bieden bij een vervelende situatie. Heeft u een verstopping in uw rioleringsstelsel? Neem dan direct contact met ons op, wij lossen het graag snel voor u op.

 

Afwatering en zinken goten

Naast riolering kunt u bij PenDik ook terecht voor hemelwaterafvoer, herstellen van lekkages en zinken goten. Het plaatsen of vervangen van (delen van) uw hemelwaterafvoer of zinken goten wordt uitgevoerd door gespecialiseerde installateurs met jarenlange ervaring, waardoor u altijd verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige oplossing en snelle service.

 

Meer over dakbedekking en zinkwerk