Dak- en zinkwerk

PENDIK, uw totaalinstallateur

Dakbedekking en zinkwerk

Dakbedekking en zinkwerk is een vak apart. Door het aanbod van verschillende materialen en verwerkingstechnieken is het raadzaam om u bij reparaties, modificaties of vervanging te laten adviseren door een specialist. De vakmensen van PenDik staan voor u klaar om samen met u de beste, kwalitatief hoogwaardige oplossing te zoeken, én natuurlijk te plaatsen. Benieuwd naar welke oplossing het beste bij uw woning past? Neem dan direct contact met ons op!

 

Zinkwerk

Ondanks dat er inmiddels heel veel kwalitatief hoogwaardige alternatieven bestaan, blijft ouderwets zinkwerk door haar kwaliteit, uitstraling en levensduur een veelgebruikt materiaal. De specialisten van PenDik adviseren u graag wat in uw situatie het beste en mooiste resultaat geeft. Is zink de meest geschikte optie? Wij plaatsen het graag voor u.

Is uw bestaande zinkwerk aan vervanging toe of heeft u lekkages aan uw zinken dakgoot of het zinkwerk op uw erker of dakkapel? Wij herstellen deze snel en vooral vakkundig. Bij zinken dakgoten werken wij bijvoorbeeld standaard met separatiestukken zodat uw dakgoot zich moeiteloos en vooral zonder schade aan kan passen aan weer en wind. Deze oplossing betekent een langere levensduur en zorgt voor minder kans op schade en lekkages.

 

Dakbedekking

Ook voor uw dakbedekking kunt u bij de vakmensen van PenDik terecht. Of het nu gaat om de bekleding van uw dak, erker of dakkapel: onze specialisten bewaken ook bij u de onmiskenbare PenDik- kwaliteit. Wij werken met hoogwaardige bitumineuze dakbedekking van het merk Nebiprofa. Bovendien worden alle daken afgewerkt met leislag waardoor uw dakleer een langere levensduur heeft.

Naast bitumineuze dakbedekking kunnen wij uw dak voorzien van kunststof dakbedekking, ecologisch en voordelig EPDM of het bekende zink. Ook als u geen nieuwe dakbedekking nodig heeft maar enkel zwakke plekken of lekkages wilt laten vervangen kunt u bij ons terecht. Onze vakmensen zijn vanzelfsprekend volledig op de hoogte van de laatste eisen op het gebied van dakbedekking en werken zij met de nieuwste technieken en materialen. Uw dak ook direct isoleren? Geen probleem!

 

Lekkages

Lekkages aan daken en dakkapellen komen helaas nog heel vaak voor. Zelfs kleine lekkages aan uw dakbedekking, leidingwerk of dakgoot kunnen al heel vervelend zijn en veel schade aanrichten, zowel binnen- als buitenshuis. De specialisten van PenDik ondersteunen u graag bij het traceren en herstellen van de lekkages zodat u weer ongestoord kunt genieten van een droge omgeving. En natuurlijk werken we bij herstelwerkzaamheden eveneens enkel met de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen waardoor uw herstelde dakbedekking weer jarenlang tegen de invloeden van buitenaf bestand is.

Heeft u een lekkage of bent u toe aan vervanging of reparatie van uw dakbedekking of zinkwerk? Neem dan contact met ons op, onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.