Particulieren

PENDIK, uw totaalinstallateur

Particulieren

PenDik is al jarenlang dé totaalinstallateur. Reeds vele particulieren hebben onze service en kwaliteit mogen ervaren. De vakmensen van PenDik staan dag en nacht voor u als particulier klaar voor onderhoud aan uw cv-ketel, het oplossen van storingen en alle werkzaamheden aan gas- en waterinstallaties of dak- en zinkwerk. 

Meer informatie

Voor particulieren

PENDIK is al jarenlang dé totaalinstallateur. Reeds vele particulieren hebben onze service en kwaliteit mogen ervaren. De vakmensen van PENDIK staan dag en nacht voor u als particulier klaar voor onderhoud aan uw cv-ketel, het oplossen van storingen en alle werkzaamheden aan gas- en waterinstallaties en dak- en zinkwerk. Wanneer u op zoek bent naar een vakbekwame en betrouwbare installateur zullen de honderden particulieren klanten die u voorgingen PENDIK aanbevelen. 

 

Service en onderhoud

De grote kracht van PENDIK is het uitvoeren van service en onderhoud. Onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in het oplossen van storingen en het uitvoeren van gepland onderhoud of ad-hoc werkzaamheden aan uw cv-ketel of water- en gasinstallaties.

 

Meer over Service en onderhoud

 

Nieuwe cv-ketel

PENDIK werkt enkel met kwalitatief hoogwaardige A-merk cv-ketels met een laag energieverbruik en gegarandeerd lange levensduur. Onze gecertificeerde installateurs zijn volledig op de hoogte van de modellen en merken die vandaag de dag beschikbaar zijn en adviseren u graag vrijblijvend.

 

Meer over nieuwe cv-ketels  Storing melden

 

Cv-ketel leasen

Wilt u niet langer de onzekerheid en risico’s van een cv-ketel in eigen bezit, en ziet u op tegen de hoge aanschafkosten van een nieuwe ketel? Dan biedt PENDIK de oplossing! Bij ons kunt u zeer voordelig een A-merk HR cv-ketel leasen.

 

Meer over lease

 

Gas en water

Naast gas- en waterleidingwerken is PENDIK gespecialiseerd in het aanleggen, reinigen en vernieuwen van rioleringen. Onze vakmensen inventariseren graag uw situatie om u snel en vakkundig een hoogwaardige oplossing te bieden op het gebied van gas- en waterinstallaties of rioleringen.

 

Meer over gas- en waterinstallaties

 

Dak- en zinkwerk

Dakbedekking en zinkwerk is een vak apart. Door het aanbod van verschillende materialen en verwerkingstechnieken is het raadzaam om u bij reparaties, modificaties of vervanging te laten adviseren door een specialist. De vakmensen van PENDIK staan voor u klaar om samen met u de beste, kwalitatief hoogwaardige oplossing te zoeken.

 

Meer over dak- en zinkwerk

 

Duurzame energie

PENDIK is specialist op het gebied van duurzame energie en adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Denk hierbij aan het plaatsen van zonnepanelen of een duurzame warmtepomp in uw woning.

 

Meer over duurzame energie