Organisatie

PENDIK, uw totaalinstallateur

Over onze organisatie

PenDik gaat voor service en kwaliteit. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers. Bij ons geldt nog ‘een man een man - een woord een woord'. U kunt dus bouwen op onze afspraken. Wij zijn zelf mensen van de praktijk, altijd direct aanspreekbaar en we werken zo klantgericht en efficiënt mogelijk. Hierdoor garanderen wij niet alleen kwaliteit en het beste resultaat, maar ook een vakkundige en menselijke behandeling. 

 

Mensen

Onze mensen zijn stuk voor stuk vakmensen met persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers. Een perfecte mix van jong talent en ervaren vaklui: we hebben als bedrijf immers een lange staat van dienst. Hierdoor zijn onze monteurs niet alleen op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen, ook van oude(re) apparaten en installaties is er bij PenDik ruime kennis en ervaring aanwezig. 

 

Lees meer over onze mensen

 

Werkwijze

Wij streven er elke dag naar een uiterst betrouwbaar en vakkundig bedrijf te zijn: afspraak is bij ons ook echt afspraak. Service en een persoonlijke benadering staan hoog in het vaandel, wij danken ons bestaansrecht immers aan het verlenen van service. We zijn continu op zoek naar verbeteringen: niet alleen in technieken en dienstverlening, maar ook in interne processen en efficiëntie. In combinatie met een solide binnendienst en landelijk dekkend netwerk is PenDik dé betrouwbare en vakkundige totaalinstallateur.

 

Lees meer over PenDik

 

Kwaliteit

PenDik streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit. Zo werken wij enkel met hoogwaardige materialen en zijn onze monteurs op de hoogte van de nieuwste technieken. Wij voeren zelf steekproefsgewijs controles uit of service en onderhoud goed worden uitgevoerd. Zo weten wij altijd precies hoe er gewerkt wordt, en hoe onze opdrachtgevers dit ervaren. Met deze kennis kunnen wij onze kwaliteit constant en zo hoog mogelijk houden.

 

Bekijk onze referenties

 

Erkend leerbedrijf

Wij brengen graag onze praktijkkennis over op de jongere generatie, zodat we ook in de toekomst kunnen beschikken over goede vakmensen. PenDik is een Ecabo- erkend leerbedrijf en aangesloten bij Kenteq, hét kenniscentrum voor technisch vakmanschap. Leerling- monteurs krijgen bij ons de begeleiding en persoonlijke aandacht die ze nodig hebben om uit te groeien tot volwaardige technici.

 

Kijk voor meer informatie over actuele werk-en-leerplekken bij onze vacatures:

Naar onze vacatures