Mensen

PENDIK, uw totaalinstallateur

Mensen

Onze mensen zijn stuk voor stuk vakmensen met persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers. Een perfecte mix van jong talent en ervaren vaklui: we hebben als bedrijf immers een lange staat van dienst. Hierdoor zijn onze monteurs niet alleen op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen, ook van oude(re) apparaten en installaties is er bij PenDik ruime kennis en ervaring aanwezig. 

Onze mensen zijn continu in ontwikkeling: door interne opleidingen en cursussen van fabrikanten zijn zij altijd op de hoogte van de laatste stand der techniek en kennen onze monteurs de installaties die in omloop zijn. In combinatie met hun jarenlange praktijkervaring zijn het uitermate veelzijdige en kundige vakmensen met een hoog kennisniveau.

 

Lees meer over ons werk bij onze referenties:

Bekijk onze referenties

 

Werken bij PenDik

Spreekt onze werkwijze en visie je aan, heb je een technische achtergrond en word je enthousiast van een functie als servicemonteur bij PenDik? Bekijk dan onze actuele vacatures

 

Erkend leerbedrijf

Wij brengen graag onze praktijkkennis over op de jongere generatie, zodat we ook in de toekomst kunnen beschikken over goede vakmensen. PenDik is een Kenteq- erkend leerbedrijf, hét kenniscentrum voor technisch vakmanschap. Leerling- monteurs krijgen bij ons de begeleiding en persoonlijke aandacht die ze nodig hebben om uit te groeien tot volwaardige technici.

 

Kijk voor meer informatie over actuele werk-en-leerplekken bij onze vacatures:

Naar onze vacatures